Valfritt meddelande - t.ex. en påminnelse om ett viktigt datum
Open
X

Tjänster. Vi anpassar oss efter ditt företags behov

Byrån arbetar inom följande områden

 • Löpande bokföring
 • Lönehantering
 • Redovisning av moms och skatt
 • Bokslut och årsredovisning
 • Inkomstdeklaration
 • Konsultationer inom redovisning och skatt
 • Bolagsärenden

Vi skräddarsyr uppdraget efter de behov Ditt företag har.
Kontakta oss för ett personligt möte.

När du är kund hos på Lindhs Redovisning kan vi garantera dig två saker:

   1. Du är alltid välkommen att lyfta luren och ringa oss när det dyker upp frågor.
   2. Kvalitetssäkrad redovisning som utföres enligt REKO standard, detta ger dig trygghet i din redovisning och därmed också större möjlighet till att utveckla dina affärer.

Vi tar hand om er ekonomi och ni koncentrerar er på er kärnverksamhet. På det sättet frigör vi tid för er att skapa intäkter. Vi har en lång erfarenhet vad det gäller löpande bokföring, bokslut och årsredovisning.

Vi har utvecklat ett effektivt sätt där vi skapar individanpassade lösningar för våra kunder. Tillsammans med er kartlägger vi ert behov och skräddarsyr den lösning som innehåller just de tjänster som ni är i behov av. För er del innebär det en effektivisering av kostnader, där ni betalar för det ni är i behov av.

Det finns till exempel lösningar där vi kommer ut och sköter all redovisning på plats, i annat fall lämnar våra kunder in sitt material på vårt kontor.

Vi värdesätter en nära och varaktig relation med våra kunder där kommunikation är en viktig pusselbit. Vi finns alltid till hands om frågor och funderingar uppstår.

En professionellt utförd revision utförd utav någon av våra externa revisorer skapar trygghet och säkerhet för alla intressenter. Givetvis är det viktigt för företagets ägare att kunna lita på att revisorn fokuserar på att ta fram förbättringsförslag och kommer med goda råd under revisionens gång. Men du ska också känna dig trygg i att revisionen minimerar riskerna och därmed banar väg för maximal lönsamhet för ditt företag och för dig som ägare.

Revisionen skapar också trovärdighet gentemot aktieägare, leverantörer, kreditgivare, myndigheter, medborgare och kunder. Dessutom får du bättre kontroll över verksamheten och bättre uppfattning om hur din redovisning ser ut.